Politikë

Aktualitet

dw

A KA KUPTIM REFERENDUMI NË TURQI?

Eksperti i të drejtës kushtetuese, Murat Sevinc flet për referendumin që po zhvillohet në Turqi. Referendumet janë të mirëseardhura vetëm në kushte të lira dhe demokratike. Ndryshe nuk kanë kuptim,

Ekonomi

Bota

dw

A KA KUPTIM REFERENDUMI NË TURQI?

Eksperti i të drejtës kushtetuese, Murat Sevinc flet për referendumin që po zhvillohet në Turqi. Referendumet janë të mirëseardhura vetëm në kushte të lira dhe demokratike. Ndryshe nuk kanë kuptim,

Art

Opinion

dw

A KA KUPTIM REFERENDUMI NË TURQI?

Eksperti i të drejtës kushtetuese, Murat Sevinc flet për referendumin që po zhvillohet në Turqi. Referendumet janë të mirëseardhura vetëm në kushte të lira dhe demokratike. Ndryshe nuk kanë kuptim,

Shkenc

Tech

Mercedez-Benz hap muze me automjetet klasike

Një prej markave dominuese në tregun botëror të automobilëve, Mercedez-Benz, ka hapur një muze me automjetet klasike të periudhave të ndryshme. Biznesi më i ri i gjigantit botëror të automjeteve,

Kulturë

ar

STUPCAT, ‘te pakrahasueshmit’

Si njana prej ish-viewers e ‘stupcave’ qe ne realitet e tregojn ‘STUPCIN’ si zgjidhje e mos marreveshjeve familjare duke mos pa zgjidhje tjeter, po e shkruj edhe kete artikull. E

Sport

Modë

Spektakel

Foto: Pozat më të nxehta të Mihrije Brahas

Këngëtarja Mihrije Braha është një nga femrat më në formë të skenës shqiptare. Edhe pse është afër të 50-ave ka linja perfekte dhe këtë nuk heziton ta ekspozoje edhe në

Top